Claudia Jordan paljasti rantakuntonsa – upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Claudia Jordan on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa. Teinimissinä alunperin tunnetuksi tullut Jordan palasi taannoin solmimalla uuden mallisopimuksen ja saamalla roolin Atlantan Täydelliset naiset -realitysarjasta. Viime aikoina Jordan on nähty harvakseltaan julkisuudessa.

Parhaillaan Claudia kuitenkin viettää lomaansa Miami Beachilla, jossa hän päätyi eilen paparazzin tähtäimiin vihreisiin bikineihin pukeutuneena.

Claudia Jordan nähtiin aikoinaan Deal or No Deal -ohjelmassa, mutta hänet on sittemmin nähty monissa muissakin televisiosarjoissa ja -kilpailuissa. Kaunotar voitti Miss Rhode Island Teen USA -missikilpailun vuonna 1990 ja edusti aluetta kansallisessa missikilpailussa. Miss USA -kilpailussa hän sijoittui vuonna 1997 kymmenenneksi. Claudia muistetaan myös Diili-ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana, sillä hän on osallistunut ohjelmaan jo kahdesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash