Demi Lovato tyrmäsi Mariah Careyn: ”Ariana Grande on parempi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Demi Lovato oli nähnyt sosiaalisessa mediassa kuvaparin, jossa Mariah Careyn kerrottiin olevan parempi kuin Ariana Granden. Lovaton mielestä nuorta artistia oli arvosteltu turhaan, minkä vuoksi hän päätti ottaa jyrkästi Granden puolen asiassa.

Kuvaparissa on Mariah Careyn ja Ariana Granden kuvat vierekkäin, ja ylhäällä teksti: ”Kun tilaat verkkokaupasta tämän ja saatkin tämän”. Tekstillä viitataan siihen, että Ariana Grande olisi Mariah Careysta vain halpa ja huono kopio.

– Kuvat taitavat olla kultaseni väärin päin”. Julkisen kommentin jälkeen Lovato on pysynyt kannassaan ja jopa sanonut, että häntä ei voisi vähempää kiinnostaa loukkasiko kommentti Mariah Careyta vai ei, Demi Lovato kommentoi kuvaa Hollywood Lifen mukaan.