Hevonen vaati ihmisen tyynyksi – hellä hetki videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mikään ei ole lemmikin omistajalle niin ihanaa kuin hellyydentäyteinen hetki oman pörröisen kaverin kanssa. Lisa Brown sai kokea eräänä aamuna ihanan hetken hevosensa kanssa mennessään katsomaan hevosta aitaukseen.

Iso-Britannian Hertfordshiressa asuva Lisa Brown oli mennyt aamulla vilkaisemaan aitauksessa olevaa Jimmy-nimistä hevosta. Jimmy kaatui kyljelleen nurmikolle ottamaan päiväunia, ja Brown oli päättänyt hakea aamukahvinsa mukaan ja mennä väsyneen hevosen seuraksi ruohikolle.

Lisa Brown oli istunut Jimmyn viereen ja alkanut rapsuttelemaan hevosta. Hevonen oli vähitellen työntänyt naisen Jimmyn viereen makaamaan. Ilmeisesti Jimmy halusi käyttää omistajaa tyynynään ja painaa päänsä naisen pään päälle.