Isopeppuinen nainen minishortseissa – odottamattoman rajut reaktiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Immature Life -kanavaa pitävä pilailijakaksikko päätti jekuttaa ulkona kesästä nauttivia ihmisiä. Miehet kuvasivat ihmisten reaktioita, kun heidän ohitseen laitettiin kävelemään pyöreäpeppuinen nainen, jolla oli osan pakaroista paljastavat shortsit yllään.

Kuten moni voi arvatakin, kaikki menivät halpaan ja jäivät tuijottamaan naisen takamusta. Miehet vihjasivat näystä aina myös ystävilleen, että he ehtivät vilkaisemaan muhkeaa peppua naisen kävellessä ohi. Osa miehistä sekä naisista otti myös kameransa esille ja tallensi heidän ohitseen kävelevän naisen takamusta videolle.

Yksi mies putosi potkulautansa päältä ja oli kaatua kun hän käänsi päänsä katsoakseen takana kulkevan naisen peppua. Kokeilu sai myös yhden tyttöystävän raivostumaan kun poikaystävä ei voinut olla tuijottamatta shortseista vilahtavaa takapuolta.