Kylie Jenner julkaisi luomiväripaletin – näin teet Kylien silmämeikin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi Kylie Cosmetics -meikkilinjaansa uuden tuotteen. Jenner yllätti faninsa luomiväripaletilla, jonka avulla kuka tahansa voi tehdä itselleen Kylie Jennerin silmämeikin. Luomiväripaletissa on yhdeksän väriä, joista vaaleimmat ovat viileitä beigen ja ruskean sävyjä, keskisävyt lämpimiä oranssiin taittavia sävyjä, ja tummin väri on kylmä ruskea.

Kylie julkaisi Snapchat-kanavallaan videoita siitä miten hän käyttää omaa luomiväripalettiaan. Hän näyttää video kerrallaan mitä sävyä hän käyttää mihinkin kohtaan luomella ja kuvaa myös oman meikkinsä valmistumista. Videoiden avulla fanit pääsevät näkemään miten julkkiskaunottaren tyyli oikeasti syntyy.

Kylie Jennerin kaunis silmämeikki koostuu monista erilaisista ruskean sävyistä. Jennerin opeilla muut voivat soveltaa samaa ohjetta myös omilla meikeillä, jotka vastaavat väriltään Kylie Jennerin luomiväripalettia.

#KYSHADOW Bronze Palette @kyliecosmetics

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi