Kylie Jennerin superfani tatuoi käteensä Kylien yrityksen logon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskoksista nuorin Kylie Jenner julkaisi juuri Kylie Cosmetics -meikkibrändinsä alla uuden tuotteen. Nestemäisten huulipunien, huultenrajauskynien ja huulikiiltojen lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan nyt myös luomiväripaletteja.

Ensimmäinen luomiväripaletti, jonka nainen julkaisi oli ruskean kylmiä ja lämpimiä sävyjä sisältävä paletti, jossa oli yhteensä yhdeksän luomiväriä. Eräs kuluttaja rakastui tuotteeseen niin paljon, että päätti tatuoida sen paketoinnissa olevan kuvan käteensä.

Johnny Cyrus -niminen superfani on jo aiemmin tatuoinut käsivarteensa Kylien huulikiiltopaketissa olevan kuvan huulista, joista valuu nestemäistä huulipunaa. Nyt nuori mies otti käteensä uuden Kylie-henkisen tatuoinnin, jossa meikatusta silästä valuu eri värisiä nesteitä ulos.

KYSHADOW TATTOO ? @kyliejenner @kyliecosmetics #kyliejenner #kyliecosmetics #kyshadow

Kuva, jonka @itsjohnnycyrus julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat