Lady Gaga jätti rintaliivit pukematta – kävelyllä New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga ja näyttelijä Taylor Kinney menivät kihloihin reilu vuosi sitten, kun Kinney kosi naista romanttisesti ystävänpäivänä. Häät oli määrä järjestää Italiassa, mutta taannoin pariskunta kuitenkin vahvisti eronneensa ainakin toistaiseksi. He toivoivat kuitenkin palaavansa vielä yhteen.

Eilen Lady Gaga kuvattiin hänen ollessaan kävelyllä New Yorkissa. Kotoaan poistumassa ollut laulaja oli liikkeellä melko kevyellä vaatetuksella, sillä ainakin rintaliivit olivat jääneet pukematta.

Lady Gaga julkaisi eron jälkeen faneilleen mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseerasi Kinneyn kanssa. Nainen kertoi kuvatekstissä heidän olevan sielunkumppaneita. Eron syyksi kerrottiin, että molemmat halusivat pitää taukoa suhteesta ja keskittyä taiteen luomiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash