Spaissaritähti Mel B juhli näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa ja tekee pian paluun musiikkialalle.

Eilen uhkea televisio- ja poptähti kuvattiin saapumassa America’s Got Talent -ohjelman juhliin Los Angelesissa. Punaiselle matolle saapuessaan hänellä oli yllään todella näyttävä asu, joka korosti erityisesti julkkistähden povea.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash