Näistä huomaat tulleesi vanhaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aika menee tahtomattaankin eteenpäin, ja mitä vanhemmaksi ihminen tulee sitä nopeammin kuukaudet ja vuodet tuntuvat lipuvan ohi. Vanhetessaan ihminen voi kuvitella mielessään olevansa yhä kuin 18-vuotias juuri ajokortin saanut nuorukainen. Elämän pienet vihjeet antavat kuitenkin vähitellen ymmärtää toisin.

Ihmiset ovat kertoneet hauskoista omakohtaisista sattumuksista YouKnowYoureTooOld-aihetunnuksella Twitterissä. Tarinoissaan ihmiset ovat kertoneet hetkistä, jolloin he ovat huomanneet olevansa jo liian vanhoja. Eräs nainen päivitteli sitä, että satuttaessaan itsensä jopa nukkuessa hän voi tietää olevansa jo liian vanha.

Monet ovat huomanneet tulleensa vanhemmiksi siitä, että he ovat alkaneet käyttämään lausetta: ”Silloin aikoinaan kun minä olin koulussa”. Teknologian muuttumisen myötä moni on huomannut tulleensa vanhaksi kun he ovat nähneet, että teini-ikäiset eivät tiedä mikä on kasettisoitin tai korvalappustereot.