Näistä avokadoherkuista ihmiset sekoavat – jo kuvat tuovat veden kielelle

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avokadoa rakastavat pitävät terveellisestä rasvaa pursuavasta herkusta yleensä niin paljon, että he voisivat syödä sitä lähes minkä kanssa tahansa. Nyt Amsterdamilainen Fooddeco on alkanut tekemään ja kuvaamaan niin upeita avokadoruokia, että ne herättävät ruokahalut jo pienellä vilkaisulla.

Fooddeco on vienyt Instagram-tilillään avokadosta tehdyt ruoat toiselle asteelle. Ruoat ovat niin kauniita ja herkullisen näköisiä, että niihin upottaisi haarukan ja veitsen todella mielellään. Etenkin täytetyt ja pekonimurulla päällystetyt avokadon puolikkaat näyttävät suussasulavan maukkailta ja saavat veden kielelle.

Hampurilaisista on tehty lukemattomia versioita, joissa sämpylä on korvattu jollakin muulla. Fooddeco-sivulla sämpylä on korvattu kokonaisella avokadolla, joka on täytetty kasvispihvillä ja kasviksilla ja päällystetty sesamin siemenillä.