Fitnesspäiväkirjat-kaunotar paljasti sixpackinsä – kaksi kuukautta synnytyksestä!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta monille tunnetuksi tullut Nanna Karalahti sai hiljattain esikoisensa jääkiekkoilijapuolison Jere Karalahden kanssa. Jax-pojan syntymästä on vasta hieman yli kaksi kuukautta aikaa, mutta siitä huolimatta nainen on ehtinyt treenaamaan itsensä melko teräksiseen kuntoon.

Mediassa huomio kiinnittyy monesti Hollywood-tähtiin, jotka lapsen syntymän jälkeen pääsevät huippukuntoon ennätysajassa kalliiden kunto-ohjaajien avulla. Nyt Nanna Karalahti on tehnyt samanlaisen tempun, ja treenannut itse itsensä huippukuntoon vain kahdessa kuukaudessa.

Uudessa Instagram-kuvassaan Nanna esittelee teräksisiä vatsalihaksiaan. Kuvaan nainen on kirjoittanut: ”Pikkuhiljaa”, mikä antaisi ymmärtää, että naisella on mielestään vielä työsarkaa jäljellä. Monet voisivat kuitenkin kadehtia jo naisen nykyistäkin kuntoa, johon Nanna on palautunut nopeasti synnytyksen jälkeen.

Rusettimokkasiinimies ❣@forminisandmommies

Kuva, jonka Nanna Karalahti (@nanna.karalahti) julkaisi