Suomalaisturisti, älä unohda tätä turvatarkastusta ulkomailla

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelässä lomaillessa luonnossa liikkuu monia vaarallisempia eläimiä kuin mihin Suomessa on totuttu. Videolla nähdään esimerkki siitä minkä vuoksi kannattaa aina Intiassa vieraillessaan tarkastaa kenkien sisältö ennen kuin pukee niitä jalkaansa.

Käärmeet hakeutuvat kesähelteillä varjoisiin paikkoihin, joista muun muassa kenkä on niille oikein sopiva kolo. Eräs mies oli huomannut ennen kengän pukemista, että sen sisältä pilkotti jokin pienehkö matelija. Eläin osoittautui pienikokoiseksi käärmeeksi, joka miehen täytyi yrittää saada pois kengästään.

Videolla nähdään miten mies tökkii käärmettä kepillä, että se luikertelisi pois kengästä. Kun käärme viimein paljasti päänsä kävi ilmi, että kenkään piiloutunut matelija olikin kobran poikanen. Hetken kiusaamisen jälkeen kobra viimein poistui kengästä ilman, että se olisi yrittänyt hyökätä miestä kohti.