Tyttö kävi ammattimeikkaajalla – ei uskoisi tuloksesta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shauna Adamson -niminen tyttö halusi hemmotella itseään ja varata itselleen ajan ammattimaiselta meikkaajalta. Tyttö päätti ennen ystävänsä syntymäpäiviä mennä Urban Decay -meikkibrändiä edustavalle ammattilaiselle meikkiin näyttääkseen mahdollisimman hyvältä ystävän juhlissa.

Kun meikki oli saatu valmiiksi Adamson oli huomannut, että lopputulos ei ollut paras mahdollinen. Hän oli kuitenkin maksanut The Sun -lehden mukaan meikistä 45 euroa ja ajatellut pystyvänsä korjaamaan meikin kotona. Kotona luonnonvalossa oleva peili kuitenkin paljasti, että mitään ei ollut enää tehtävissä.

Ammattilainen oli tehnyt niin laikukkaan ja epätasaisen meikin Adamsonille, että hänen oli pakko tehdä meikki uudelleen itse. Hän oli todella pettynyt saamaansa palveluun, minkä vuoksi hän jakoikin sosiaalisessa mediassa kuvat, joissa sotkuinen lopputulos näkyy kunnolla.