Viranomaiset pelastivat orankipoikasia – lohduton muuttui lohdullista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eri puolilla maailmaa riistetään päivittäin vapaus valtavalta joukolta luonnonvaraisia eläimiä, kun muun muassa salakuljettajat ottavat kiinni tai surmaavat niitä. Ajoittain saadaan myös hyviä uutisia tapauksista, joissa viranomaiset ovat onnistuneet pelastamaan eläimiä salametsästäjien ja salakuljettajien kynsistä.

Nyt Jakartasta kantautuu hyviä uutisia, kun siellä on saatu pelastattua orankipoikasia salakuljettajien käsistä. Centre of Orangutan Protectionin ja Jakarta Animal Aid Networkin yhteisessä projektissa paljastui, että salakuljettajat olivat pakanneet nuoret orangit pieniin häkkeihin salakuljetusta varten. Ne eivät kuitenkaan koskaan päässeet määränpäähänsä, vaan sen sijaan villieläinten pelastuskeskukseen ja kuntouduttuaan sieltä takaisin luontoon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat