Ällistyttävä tatuointi saa epäilemään silmiään – kuin elävä kuva!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuointityylejä ja niiden tekijöitä on todella paljon. Etenkin realistisia kuvia halutessa tatuoinnin hankkijan kannattaa tehdä kunnolla taustatyönsä ja etsiä sopiva tekijä, että pystyy olemaan täysin varma siitä, että tatuoinnista tulee oikeasti annetun kuvan näköinen.

Tattoo Lovers on julkaissut Facebook-sivuillaan lyhyen videon, jossa esitellään koripallotähti Michael Jordanista tehtyä tatuointia. Tatuointi on hämmästyttävän valokuvamainen ja aidon näköinen, mikä onkin saanut ihmiset ihastelemaan ja kommentoimaan taitavaa teosta.

Tatuoinnin pienet yksityiskohdat ovat saaneet ihmiset hämmästelemään tatuointia. Jopa pelaajan kengänpohjat on tehty todella pikkutarkasti. Videota on nyt jaettu Facebookissa jo yli 77.000 kertaa, mikä on vakuuttava määrä tatuointia esittelevälle videolle.