TOWIE-povipommi asteli julkkisjuhliin – kyllä päät kääntyivät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohukaunotar Billie Faiers on päässyt viime vuosien aikana kuuluisuuteen siskonsa Samin siivellä. Molemmat neitokaiset tähdittävät kotimaassaan huippusuosittua The Only Way Is Essex -televisiosarjaa, ja ovat tuttuja näkyjä myös viihdelehtien sivuilta.

Eilen Billie kuvattiin saapumassa Lontoossa sijaitsevalle The Ice Tank -klubille näyttävässä asussa, joka korosti todella näkyvästi hänen muhkeaa etumustaan.

Billie on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt tauko on mahdollisesti ohi. Hänet on kuvattu viime aikoina jo pariin otteeseen julkkisjuhlissa. Realitytähti Sam Faiersin sisko Billie Faiers on yksi Iso-Britannian rintavimmista julkkisneitokaisista, ja hänet on nähty usein miestenlehtien sivuilla ja jopa kansikuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash