Gwyneth Paltrow’n erotiikkajuhlat muotiviikoille – tältä näyttävät!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snctm-niminen yritys järjestää kuukausittain eroottisia juhlia Los Angelesissa. Nyt juhlia aletaan järjestämään myös New Yorkissa ja The Hamptonsissa. Julkkiksista muun muassa Gwyneth Paltrow puhuu kyseisten erotiikkajuhlien puolesta.

Juhlat mukailevat tyyliltään Eyes Wide Shut -elokuvassa nähtyjä seksijuhlia. Juhlissa ei kuitenkaan Daily Mail -lehden mukaan harrasteta seksiä vaan kyse on pelkästään eroottisesta teatterista, sen katsomisesta ja esityksiin osallistumisesta.

Miesten tulee pukeutua juhliin smokkiin ja naamioon, ja naisten pitkään juhlapukuun ja naamioon. Puolen yön jälkeen naamiot otetaan pois, minkä lisäksi osallistujat voivat olla pukeissa tai riisua halutessaan jokaisen vaatekappaleen yltään loppujuhlien ajaksi.

Naiset voivat hakea juhliin pääsylippua omalla kuvallisella hakemuksella ja maksaa hyväksyvän päätöksen saatuaan pääsymaksun. Miehen tulee aina tulla juhliin joko naisen kumppanina tai ostetun jäsenyyden avulla. Jäsenyyden ostaminen voi maksaa miehelle jopa 50.000 dollaria.

Snctm Bunnyman from Damon Lawner on Vimeo.