Katie Price haukkui tyttärensä ulkonäköä – yleisö buuasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Katie Price yllätti yleisön Loose Women -keskusteluohjelmassa sanomalla, että hänen mielestään kaikki lapset ovat vauvana rumia. Nainen ei pysty ymmärtämään sitä minkä vuoksi vauvoja ihaillaan ja sanotaan suloisiksi. Hänen mielestään kaikki vauvat ovat rumia mukaan lukien hänen omat lapsensa.

Yleisö naurahteli naisen kommenteille vauvojen ulkonäöstä kunnes hän sivalsi omaa pientä tytärtään. Pricen tytär on hieman alle kaksivuotias ja todella suloinen ilmestys. 38-vuotiaan äidin mielestä Bunny-tytär näyttää kuitenkin joulutarinan tunnetulta Grinch-pahikselta.

Yleisö alkoi Daily Mail -lehden mukaan buuaamaan Pricelle, kun hän sanoi taaperonsa näyttäneen aivan Grinchiltä. Price kuitenkin rauhoitteli muita sanomalla, että onneksi vauvat kasvavat aina senhetkisestä pelottavasta ulkonäöstään pois.

My little bunny bops ❤️❤️

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi