Maailman seksikkäimmät leikkitädit? Ja rikkaimmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. Petra vietti taannoin Italiassa megahäitä, joiden tiedetään maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria. Tamara puolestaan erosi taannoin ja jäi lapsensa yksinhuoltajaksi.

Nyt sisarukset on kuvattu viettämässä laatuaikaa tyttäriensä kanssa CakeMixissä West Hollywoodissa. Siellä varsinkin miesasiakkaiden päät varmasti kääntyivät, kun upporikkaat kaunottaret askartelivat lasten kanssa.

Upporikas isukki osti taannoin Petralle huikean luksuskartanon 85 miljoonalla dollarilla. Sittemmin Petra päätti shoppailla näyttävästi ja saapui Lontoossa ostoksille Rolls Royce ja Range Rover -autojen saattueessa. Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan ja tyttäriensä Slavica-äidistä 24 vuoden avioliiton jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash