Mariah Carey diivaili – suostui illastamaan vain oman musiikin soidessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Mariah Carey näyttää naiselliselta kuningattarelta, mitä tukeekin osuvasti hänestä usein liikkuvat huhut. Tällä kertaa Careyn diivamaisesta käytöksestä kertoi se, että hänellä tuli olla oma teemamusiikki kun hän asteli italialaiseen ravintolaan sisälle.

Mariah Carey on lomamatkalla Italian Caprissa miehensä James Packerin kanssa. Hän oli mennyt illalliselle paikalliseen Ristorante Aurora -nimiseen ravintolaan. Ravintolassa ruokailleet olivat The Daily Beast -lehden mukaan ihmetelleet kun ravintolan tunnelmallinen musiikki oli yllättäin vaihtunut Mariah Careyn tuotantoon.

Mariah Careyn musiikin alettua soimaan tähti itse oli astellut ravintolaan sisään. Ilmeisesti naisella oli ollut oma teemamusiikki, mutta sitä ei olla pystytty vielä varmistamaan, että toivoiko tähti itse ravintolalta kyseistä kappaletta. Ravintolassa oli soinut naisen oma musiikki koko sen ajan, kun hän oli illallistanut.