McDonald’s antoi kuluttajien suunnitella hampurilaisia – hervoton tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikaruokaketju McDonald’s on toteuttanut viime vuosina monia hauskoja tempauksia verkossa, ja nyt yhtiö on antanut Uudessa-Seelannissa kuluttajien kehittää uusia hampurilaisia ja vieläpä nimetä niitä vapaasti. Kampanjan hulvattomat tulokset ovat nyt nousseet nettihitiksi.

Kuten arvata saattaa, olivat myös viimeaikaiset poliittiset tapahtumat mukana kuluttajien uutuustuotteissa ja niiden nimissä. Esimerkiksi ”Bernien sosialistimässy” oli eräs mukaan ilmoitetuista herkuista, joskin siitä makuelämys taisi olla kaukana.

Surullinen eurooppalainen -hampurilainen taisi olla aivan yhtä kuivaa syötävää, mutta taannoin eläintarhassa surmatun Harambe-gorillan mukaan nimetty hampurilainen onkin sitten jo herkkusuiden unelma. Pikkutuhmaa osastoa edusti annos nimeltä Ronin kermainen yllätys, joka viittasi mitä ilmeisimmin aikuisviihdetähti Ron Jeremyyn.

McDonald's New Zealand
McDonald’s New Zealand
McDonald's New Zealand
McDonald’s New Zealand
McDonald's New Zealand
McDonald’s New Zealand
McDonald's New Zealand
McDonald’s New Zealand
McDonald's New Zealand
McDonald’s New Zealand