Nainen meikkasi itsensä Zayn Malikiksi – fanit ihmeissään kauppakeskuksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon uskomattomia esimerkkejä, joissa meikkitaiteilijat ovat kosmetiikan avulla muuttaneet oman ulkonäkönsä täysin erilaiseksi ja saaneet itsensä näyttämään muilta julkisuuden henkilöiltä. Nyt eräs nainen meikkasi itsensä poptähti Zayn Malikin näköiseksi ja sai ihmiset uskomaan, että se todella on Malik itse.

Alicia Goveas -niminen meikkitaiteilija ja ammatikseen vartalomaalauksia tekevä nainen julkaisi Instagram-tililleen videon, jossa muodonmuutos näkyy vaihe vaiheelta. Nainen varjostaa kasvojaan uusiksi ja meikkaa itselleen mustalla rajausvärillä paksummat kulmakarvat ja parran näyttääkseen Zayn Malikilta.

Goveas meni maskeeraamisen valmistuttua kokeilemaan ostoskeskukseen, että luulisivatko ihmiset häntä todella Zayn Malikiksi. Naisella oli omat henkivartijatkin mukana, mikä olikin hyvä asia, koska ostoksilla olleista nuorista todella moni luuli naista Zayn Malikiksi ja halusi hänen kanssaan yhteiskuvaan.