Nainen sai krokotiilista lemmikin – tulee ovelle vaatimaan ruokaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Krokotiilit ja alligaattorit ovat pelottavan näköisiä ja vaarallisia matelijoita, joita ei sovi suututtaa. Eräs nainen on kuitenkin niin sinut suuren pedon kanssa, että on ottanut yhden krokotiilin jopa lemmikikseen.

Australiassa Rockbankissa asuvalla Vicki Lowingilla on lemmikkinään suuri krokotiili. Jilfia-niminen krokotiili on kasvanut naisen hoivissa koko sen elämän ajan, ja naisen mukaan se on kesyyntynyt. Krokotiili elää suurimmaksi osaksi ulkona omassa aitauksessaan, mutta se ilmestyy kuitenkin usein naisen talon takaovelle vaatimaan ruokaa.

Videolla nähdään miten Jilfia-krokotiili on tullut taas takaovelle tuijottamaan ja odottamaan, että nainen tulee ruoan kanssa avaamaan sille oven. Krokotiili ottaa muutaman askeleen taloon sisälle kun nainen syöttää sille kanankoipia. Krokotiili on melko hurja näky avatessaan suunsa aina jokaista suupalaa varten.