Sara Chafakilla huippuseksikäs kaula-aukko – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on viime aikoina poseerannut upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa. Sara on viime aikoina poseerannut Instagramissa ajoittin myös rohkeissa asuissa.

Aiemmin tällä viikolla Sara julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa peilin edessä poikkeuksellisen näyttävällä kaula-aukolla varustetussa tiukassa mustassa asussa.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.

Namaste.

Kuva, jonka Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) julkaisi

If you're not slayin then what the fuck are you sayin – @manarchafak

Kuva, jonka Sara Yasmina Chafak (@sarachafak) julkaisi