Saukkoperhe yritti perhosta kiinni – suloinen näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saukoista löytyy paljon hauskoja videoita verkosta, koska nähtävästi ne keksivät toistensa kanssa aina jotakin hauskaa tekemistä. Tällä kerralla iso saukkoperhe kokoontui yhteen ihmettelemään niiden päiden yläpuolella lentelevää perhosta.

Nainen on kuvannut videolle hauskan tilanteen, jonka hän sai todistaa ollessaan tarkkailemassa saukkoja. Kokonainen saukkoperhe oli kokoontunut kuivalle maalle ihmettelemään ilmassa lentelevää perhosta. Saukkojen päät pyörivät perhosen lentelyn mukana ja saukkojen elehdintä näytti välillä jopa tanssilta kun ne yrittivät saada perhosta kiinni.

Saukot muistuttavat ystäväporukkaa, joka aina hyttysen nähtyään alkaa heti yhdessä ottamaan hyttystä kiinni. Perhosen liidellessä saukkojen ulottumattomissa saukkojen katseet olivat nauliintuneina siihen ja niillä oli selvästi yksi ja sama päämäärä.