Tältä näyttää huulipunatehtaalla – koukuttava video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia lumoavia videoita eri tehtailta siitä, kuinka esimerkiksi jäätelöä valmistetaan tai miten leivonnaiset muovataan suurilla koneilla taikinasta. Nyt YouTubessa on julkaistu video, jossa esitellään huulipunan valmistusta.

Muotisuunnittelija ja julkkisstailisti Rachel Zoe on julkaissut omalla The Zoe Report -kanavallaan videon, joka on kuvattu huulipunatehtaalta. Videolla näytetään kuinka huulipunan massa valmistetaan ja miten siitä kehitellään uusia sävyjä sekoittamalla eri värejä keskenään.

Huulipunamassan muovaamisen seuraaminen on todella lumoavaa katseltavaa. Erilaisten sävyjen syntymisen näkeminen on kiehtovaa, mutta huulipunamassan muovautuminen suuresta astiasta pieneen huulipunatuubiin on kuitenkin se työvaihe, joka videolla koukuttaa katsojaa eniten keskittymään videon sisältöön.