Alaston nainen muuttuu upeiksi sarjakuvahahmoiksi – vartalomaalilla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kay Pike -niminen nainen toimii 3D-mallintajana, muotisuunnittelijana, graafikkona ja mallina. Vapaa-aikanaan hän tekee itselleen todella yksityiskohtaisia ja upeita vartalomaalauksia, jotka muuttavat naisen näyttäviksi sarjakuvahahmoiksi.

YouTube-videolla nähdään, miten nainen maalaa peilin edessä itseään vartalomaaleilla. Vähitellen hänen ihoonsa ilmestyy sarjakuvahahmo, kun maalaus alkaa olemaan valmis. Nainen on maalannut ihoonsa monia tunnettuja hahmoja kuten Hämähäkkimiehen, Robinin ja naispuolisen version Hulkista.

Kay Pike alkoi tekemään vartalomaalauksia itselleen vasta viime vuoden lopulla. Kun hänen videoistaan tuli suosittuja, Pike päätti tehdä niitä enemmänkin. Nykyään Pike tekee Twitch-sivuston kautta livelähteyksiä, joissa ihmiset voivat reaaliajassa seurata maalauksen valmistumista lopulliseksi teokseksi.