Anssi Kela heitti Stara VIP -asiakkaille yksityiskeikan RolloPopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rovaniemen keskustassa parhaillaan ensimmäistä kertaa järjestettävä Rollopop-festivaali käynnistyi eilen näyttävästi. Kaksipäiväisen tapahtuman päätähtiä olivat perjantaina Jukka Poika, Happoradio, Tuure Kilpeläinen ja Anssi Kela.

Rollopop 2016, Stara VIP, Anssi Kela
Rollopop 2016, Stara VIP -yksityiskeikka, Anssi Kela

Rollopopissa on mukana viihdelehti Staran kanssa yhteistyössä toteutettu Stara VIP, joka on perinteisesti ollut niin sanottu vippien vippi ja joka tarjoaa kävijöille poikkeuksellisen festarielämyksen. Niin myös tänä viikonloppuna Rovaniemellä.

Eilen perjantaina Stara VIP tarjosi todellista herkkua joukolle festarikävijöitä. Anssi Kela nimittäin esiintyi päälavan keikkansa jälkeen ikimuistoisella yksityiskeikalla vain Stara VIP -asiakkaille.

Suosikkiartistin akustinen esiintyminen yllätti jopa monet festareilla jo vuosikymmenien ajan vierailleet festariveteraanit, sillä vastaavaa ei ole viime vuosina nähty muissa tapahtumissa. Tänään lauantaina Stara VIP -asiakkaille on luvassa yksityiskeikka Eriniltä.

Tänään illalla päälavalle nousevat Apulanta, Erin, Maija Vilkkumaa ja Santa Cruz. Sitä ennen iltapäivällä Rollopop järjestää kuitenkin Rovaniemen keskuskentällä myös koko perheen päiväkonsertin, jossa esiintyvät tänään lauantaina kello 15.00 – 18.00 Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Teemu Kuivanen ja Aki Louhela.

Rollopop 2016, Stara VIP, Anssi Kela
Rollopop 2016, Stara VIP -yksityiskeikka, Anssi Kela
Rollopop 2016, Stara VIP, Anssi Kela
Rollopop 2016, Stara VIP -yksityiskeikka, Anssi Kela
Rollopop 2016, Anssi Kela
Rollopop 2016, Anssi Kela