Teini-Kardashianin ongelmat jatkuvat – uutuustuote onkin kopio?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi juuri uuden tuotteen Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändinsä alla. Jenner julkaisi KyShadow-nimisen luomiväripaletin, jossa oli yhdeksän sävyä. Nyt nainen on saanut kuulla sosiaalisessa mediassa kunniansa, koska monet pitävät luomiväripalettia kopiona.

Suosittu kauneudesta ja kosmetiikasta bloggaava Shaaanxo julkaisee YouTube-kanavallaan meikkitutoriaaleja, jotka ovat todella suosittuja. Vuosi sitten Shaaanxo sai hienon tilaisuuden suunnitella itse luomiväripaletin, joka kantaa hänen nimeään. Luomiväripalettiin valikoitui yhdeksän naisen suunnittelemaa luomivärisävyä.

Kun Kylie Jenner julkaisi oman luomiväripalettinsa, fanit huomasivat heti yhtäläisyyden kahden tuotteen välillä. Nyt ihmiset ovat pahastuneet bloggaajan puolesta siitä, että realitytähden tuote on niin samanlainen hänen tuotteensa kanssa. Shaaanxo on kuitenkin itse kommentoinut, että hän ei ole pahoittanut asiasta mieltään.