Playboy-mallin bikinit kuin postimerkit – eivät enempää peitä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita kauniita neitokaisia, jotka ovat menestyneet mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille vielä tuntemattomampi Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta. Viime aikoina Ana on saanut usein paparazzit peräänsä.

Eilen ana kuvattiin kotimaansa sijaan Yhdysvalloissa Nevadan Red Rockilla, jossa hän poseerasi erittäin niukoissa bikineissä. Niiden värit olivat toki lainattu Brasilian lipusta.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 19 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash