Solar Soundissa ennätysyleisö – maskotti nappasi Jari Sillanpään syleilyynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella parhaillaan käynnissä olevan Solar Sound Festival -kaupunkifestivaalin kokonaiskävijämäärä oheistapahtumineen oli perjantaihin mennessä yhteensä 15.700 kävijää, joten viime vuoden ennätys 16.000 ylittyy kirkkaasti tänään lauantaina.

Torstaina käynnistyneen Solar Soundin perjantaina tapahtumassa vieraili yhteensä 7.300 kävijää, ja lisäksi tapahtuman virallisilla jatkoilla Viihdemaailma Ilonassa vieraili 1.100 kävijää. Tapahtumat ykköstähtiä ovat olleet tähän mennessä odotetusti Antti Tuisku ja Jari Sillanpää, joka pääsi yllättäen backstagella maskotin hellään syleilyyn.

Kaupunkifestivaali jatkuu tänään lauantaina, jolloin lavalla nähdään muun muassa ruotsalais-norjalainen Tungevaag & Raaban ja rääväsuu Petri Nyqård. Evelina, Nikke Ankara ja Aste esiintyvät yhteiskeikalla ja illan päättää kovassa nosteessa oleva kotimainen rap-kvartetti Teflon Brothers.

Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Solar Sound Festival
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Solar Sound Festival
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Solar Sound Festival
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Solar Sound Festival
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine
Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine
Solar Sound Festival 2016 leirintäalueen vaahtobileet, Kuva: Solar Sound Festival
Solar Sound Festival 2016 leirintäalueen vaahtobileet, Kuva: Solar Sound Festival