The Rock ryhtyi tubettajaksi – aloitti todella näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnettu näyttelijä Dwayne Johnson päätti perustaa oman YouTube-kanavan. 44-vuotias Johnson aloitti kanavansa melko näyttävästi videolla, joka oli elokuvamaiseen tyyliin kuvattu traileri.

Vaatimattomuus ei kuulu Dwayne Johnsonin tyyliin, minkä vuoksi hänen ensimmäiseltä YouTube-videoltaan saikin odottaa paljon. Johnson lunasti odotukset elokuvatrailerin tapaan kuvatulla videolla, jonka lopuksi Johnson päättää soittaa internetin presidentille ja perustaa oman YouTube-kanavan.

Toinen Johnsonin julkaisema video on pieni parodia YouTube-videoiden tekemisestä. Johnson saa selville, että YouTube-videoita ei kuvatakaan kotona vaan YouTube-tehtaalla, josta löytyy muun muassa keksijöitä, kissoja, The Rock -imitaattoreita ja pilailijoita.

Tähän mennessä Dwayne Johnsonin julkaisut ovat siis antaneet vasta pientä esimakua siitä mitä tuleman pitää. Kanavaa on alkanut seuraamaan jo yli 605.000 käyttäjää, joista moni odottaa varmasti ravintoon, treenaamiseen ja näyttelijän lemmikkeihin liittyviä videoita. Aika kuitenkin näyttää, että millaista kanavaa mies alkaa lopulta itselleen rakentamaan.