Charlie Sheen maksaa elatusapuja 100 000 euroa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiourallaan miljoonaomaisuuden luonut näyttelijä Charlie Sheen on neljän lapsen isä. Hänellä on kuusivuotiaat kaksospojat Brooke Muellerin kanssa ja kaksi tytärtä Denise Richardsin kanssa. Elastusmaksujen suuruudet ovat tähtitieteellisiä.

Viisikymppinen Charlie Sheen on paljastanut The Dr. Oz Show’ssa maksavansa edelleen molemmille ex-vaimoilleen elatusapua 55.000 dollaria, eli lähes 50.000 euroa, kuukaudessa. Aiemmin hän asui lähellä molempia naisia ja kaikkia lapsiaan, mutta asiat menivät pahasti pieleen. Charlie Sheenin välit ovat rikkoutuneet molempien exien kanssa.

Denise on haastanut Charlien oikeuteen ja väittää miehen häätäneen hänet ja heidän 11- ja 10-vuotiaat tyttäret ulos kodistaan. Charlie Sheenin asianajajat pitävät Denise Richardsia ahneena, sillä hän saa kuukaudessa enemmän rahaa elastusmaksuina mitä 99 prosenttia maailman väestöstä tienaa vuodessa.