Kirkko halusi naiskävijöitä – rakensi korkokengän muotoisen kirkon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiwanilainen seurakunta halusi houkutella kirkkoon lisää naispuolisia kävijöitä, minkä vuoksi he keksivät hieman tavallisesta poikkeavamman houkutuskeinon. Taiwaniin rakennettiin kirkko, josta on tehty korkokengän muotoinen.

17 metriä korkea kirkkorakennus nousi Jaiyin alueelle kahden kuukauden aikana. Kirkko rakennettiin 320 sinisestä lasiruudusta, minkä vuoksi korkokengän mallinen rakennus näyttää siltä kuin se olisi Tuhkimon lasikenkä. Naisellisen ulkomuodon avulla kirkko yrittää houkutella enemmän naisia kirkkoon, jonka toiminnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Korkokenkä kuvastaa Daily Mail -lehden mukaan naisen avioliittoon astumista ja uuden elämän alkua. Kirkon sisälle on suunnitteilla myös monia naisellisia ominaisuuksia ja sisustuselementtejä, joita ovat muun muassa rakastavien tuoli, keksejä, vaahteranlehtiä ja kauniita täytekakkuja. Kirkko tulee avaamaan ovensa kiinalaisen uudenvuoden aikaan 8. helmikuuta.