Kissa laskee pulkkamäkeä ilman apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvinen maisema ja lumikinokset innoittavat ihmisiä pihalle harrastamaan lajeja, joita pystyy harrastamaan vain talvella. Myös eläimet nauttivat lumessa peuhaamisesta, ja eräs kissa onkin todistetusti oppinut laskemaan pulkkamäkeä alas ilman ihmisten apua.

YouTube-videolla nähdään Virginian Prospectissa asuva Ninja-niminen kissa, jonka omistaja on kuvannut lemmikkinsä leikkejä. Omistaja on ollut kaksivuotiaan kissansa kanssa takapihalla ulkoilemassa ja huomannut ilmeisesti jossain vaiheessa mitä tulee tapahtumaan, kun mäkeen laskee pulkan.

Videolle tallentui hauska tilanne, kun kissa laski pulkalla mäkeä omin avuin alas. Kissa meni mäkeen asetetun vaaleanpunaisen pulkan päälle seisomaan, jolloin pulkka lähti liukumaan mäkeä alaspäin. Kissa istahtaa pulkkaan rennosti ja nauttii ilmaisesta kyydistään mäkeä alas.