Asiantuntija paljasti nettideittailun vinkit: ”Älä esitä vaikeasti tavoiteltavaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettideittipalvelut ovat kuumimmillaan tammikuussa, kun ihmiset ovat tehneet elämäntaparemontin ja halunneet hankkia oman rakkaan kainaloon. Netin treffipalvelut ovat yksi menestyneimmistä yritysmuodoista. Smooch-nimisen sivuston varatoimitusjohtaja Tom Packer jakaa nyt vinkkinsä ja sääntönsä nettideittailuun etenkin naisten etua silmällä pitäen.

Neitokaisten kannattaa ainakin kerran tavata mies, joka on vastakohta heidän ulkonäkövaatimuksilleen. Tällöin he saattavat tavata ihmisen, joka ei muuten saisi tilaisuutta näyttää mahtavaa puolta itsestään.

Toisena sääntönä on olla tavoitettavissa mahdollisimman usein tai ainakin silloin kun haluaa. Ei kannata jättää vastaamatta tai esittää vaikeasti tavoiteltavaa, mikäli tekee sen vain pelatakseen. Keskusteluja on hyvä pitää yllä, eikä suhde kehity mihinkään suuntaan jos toinen jättää vastaamatta viesteihin.

Nettitutun mielenkiinto kannattaa pitää yllä, mutta kaikkea ei saa kertoa heti. Kannattaa paljastaa pieniä yksityiskohtia itsestään, jotta huomaa onko toinen kiinnostunut. Tällöin on myös helpompi rajata turhat tuttavuudet pois vaihtoehdoista ja keskittyä vain potentiaalisiin ehdokkaisiin.

Nettideittailussa kannattaa panostaa valokuviin. On hyvä ladata tuoreita valokuvia itsestään sekä omista mielenkiinnonkohteistaan. Kannattaa esittää kuvilla myös asioita, joita on tehnyt hiljattain, kuten matkoja ja keikkoja. Yksi vinkki on kuitenkin ylitse muiden: Mene tasokkaammalle sivustolle, jos haluat muutakin kuin satunnaista seuraa.