Suomalainen huvijahti maailman arvostetuimmassa matkailulehdessä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkailun ammattilaiset pitävät Conde Nast Traveler -matkailulehteä maailman arvostetuimpana alallaan. Kymmeniä kertoja palkittu matkailulehti perustettiin vuonna 1987 tarkoituksena keskittyä pääasiassa luksusmatkailuun ja sen ympärillä olevaan elämäntapaan vakavasti otettavan journalismin muodossa.

Nami Yacht
Nami Yacht

Nyt Conde Nast Traveler on noteerannut näyttävästi Nami-huvijahdin, joka on Staran tietojen mukaan suomalaisessa omistuksessa. Suomalaisjahdista kerrotaan artikkelissa, jossa verrataan hotelleissa asumista huvijahdeilla asumiseen ja kerrotaan jahtiyöpymisiä välittävästä uudesta Harbourspot-palvelusta. Lehden mukaan huvijahti voi olla joskus jopa edullisempi majoitusmuoto kuin hotelli.

– Monissa Harbourspotin huvijahdeissa on oma henkilökunta hovimestareineen ja kapteeneineen. Unelmoimme asumisesta esimerkiksi Nizzassa sijaitsevalla Namilla, jolla on neljä hyttiä. Hinta on 550 euroa henkilöltä per yö ja hintaan sisältyy aamiainen, Conde Nast Traveler kirjoittaa.

Staran tietojen mukaan Nami-huvijahti on artikkelin tiedoista poiketen talven Cannesissa ja kesän Monacossa. Aluksen kapteenina toimii nykyisin suomalainen Patu Leppälä, joka tunnetaan erityisesti nopeuslaskun maailmanmestarina ja uranstaan moottoriveneurheilun parissa.

Harbourspot-palvelun kautta huvijahdeilla voi lisähinnasta lähteä myös merelle tai viettämään päivää läheisen rannan tuntumaan maisemiin, jollaisista hotelliasukkaat voivat vain unelmoida. Verkkopalvelu kutsuu itseään huvijahtien hakukoneeksi.

Nami Yacht
Nami Yacht