USA:n parhaat pizzapaikat listattiin – tässä Top 10

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa nautitaan perinteisesti juustopitsaa, jossa on rapea pohja. Täytteiden pääosaan nousevat tomaattikastike ja runsaasti venyvä juustokerros. TripAdvisor on nyt analysoinut käyttäjiensä kokemukset kattavaksi kymmenen pitserian listaksi. Näissä paikoissa on Amerikan parhaat pitsat.

Ensimmäistä sijaa pitää totta kai newyorkilainen yritys. Brooklynissa sijaitseva Juliana’s Pizza tarjoilee hiiligrillissä valmistettuja herkkuja. Toiseksi nousee Floridan St. Augustinessa sijaitseva Pizza Time. Kolmannelle sijalle nousee yllättäen Alaskassa Anchoragesta löytyvä Moose’s Tooth Pub and Pizzeria.

Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuvat myös New Yorkin Manhattanilta löytyvä Keste, San Francoscossa sijaitseva Tony’s Pizza Napoletana ja Bostonista käsin vaikuttava Pizzeria Regina. Neljä viimeistä sijaa jaetaan Atlantassa sijaitsevan Antico Pizza Napoletanan, Palm Springsin Bill’s Pizzan, Connecticutin New Havenissa olevan Frank Pepe Pizzerian ja newyorkilaisen John’s Pizzerian kesken. Listan julkaisi Mashable-sivusto.

Thanks, Marvin! Great pics. :))

Posted by Juliana's Pizza on Sunday, January 3, 2016

All rights reserved

Posted by Pizza Time of Saint Augustine on Thursday, May 1, 2014