Kim Kardashian leikkasi hiuksensa – tässäkö syksyn kuumin hiustrendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianilla on nähty monia upeita hiustyylejä. Hän on värjännyt hiuksiaan mustasta täysin platinanvaaleaan ja leikannut niitä aika ajoin eri mittaan. Nyt Kardashian yllätti faninsa leikkaamalla pitkät latvansa hiusmalliin, jossa hiukset yltävät vain hieman yli hartioiden.

Kardashianit ovat käyttäneet jo pidemmän aikaa hiustyylinsä muuttamiseen taitavasti tehtyjä peruukkeja, joita ei ole edes tunnistaa tekohiuksiksi. Nyt Kim näyttäisi kuitenkin leikanneen omat hiuksensa lyhyempään ja tasaisempaan mittaan, johon nainen tuntuu olevan hyvin tyytyväinen.

Kim Kardashian on julkaissut Snachat-kanavallaan lyhyitä videoita, joissa hän esittelee uutta tyylikästä hiusmalliaan. Väri hiuksissa on edelleen tumma, mutta nyt malliksi on leikattu long bob -niminen hiusmalli, jossa latvat on leikattu todella tasamittaisiksi ja stailattu suoriksi ja kiiltäviksi.