Kardashian yllätettiin vessanpöntöllä – kuva suoraan Snapchatiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskokset olivat viikonloppuna juhlimassa pikkusisko Kylien 19-vuotissyntymäpäiviä ennakkoon. Juhlat järjestettiin julkkisten suosimassa Nice Guy -ravintolassa, jossa alkoholi näytti virtaavan ja meno yltyvän tuntien kuluessa melko railakkaaksi.

Khloe on tunnettu sanavalmiudestaan ja pienistä jekuistaan, joita hän tekee silloin tällöin sisaruksilleen. Nyt hän päätti seurata juhlissa isosisko Kourtneyta vessaan ja kuvata videolle naista tekemässä vessanpöntöllä tarpeitaan.

Khloen voi kuulla huutavan videolla siskolleen, että hän pissaa nyt Snapchatissa. Kourtney näyttää samaan aikaan sekä yllättyvän, järkyttyvän että huvittuvan siskonsa tempauksesta ja päätöksestä kuvata häntä kun hän istuu vessanpöntöllä mekko ylhäälle nostettuna.