Kylie Jenner sai aikaisen syntymäpäivälahjan – suloinen uusi koiranpentu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on todella eläinrakas. Naisella on jo kaksi koiraa, mutta se ei ole estänyt Jenneriä potemasta koirakuumetta. Nyt nainen sai apua kuumeeseensa kun hänen ystävänsä tulivat yllättämään naisen ennen hänen syntymäpäiväänsä.

Kylie Jenner täyttää 19 vuotta 10. elokuuta. Jennerin ystävät tulivat yllättämään naisen koiranpennulla ja antoivat pikkuisen perheenjäsenen naiselle ennenaikaisena syntymäpäivälahjana. Naisen sosiaalisen median kanavat alkoivat heti täyttymään Penny-nimisestä tulokkaasta.

Jenner on julkaissut Snapchatissa ja Instagramissa suloisia kuvia ja videoita pienestä Penny-nimisestä koiranpennusta. Videolla Penny tekee tuttavuutta uuteen perheeseensä ja tutustuu myös Jennerin kahteen aiempaan koiraan Normaniin ja Ernieen. Viimeisimmissä kuvissa Penny jo makoileekin omalla paikallaan tyytyväisenä ja näyttää sopeutuneen uuteen ympäristöönsä.

@kyliejenner: mom duty

Kuva, jonka Kylie Jenner Updates (@perksofkylie) julkaisi

Kylie Jenner via snapchat

Video, jonka Kylie Jenner Updates (@perksofkylie) julkaisi