Lady Gaga upeassa kunnossa – niukassa asussa New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga ja näyttelijä Taylor Kinney menivät kihloihin reilu vuosi sitten, kun Kinney kosi naista romanttisesti ystävänpäivänä. Häät oli määrä järjestää Italiassa, mutta taannoin pariskunta kuitenkin vahvisti eronneensa ainakin toistaiseksi.

Eilen Lady Gaga kuvattiin New Yorkissa niukassa asussa, kun hän saapui avoautolla levytysstudiolle West Villagessa. Poptähden niukka asu paljasti upean vatsan. Mukana poptähdellä oli Yhdysvaltojen lipun kuosinen nahkatakki.

Lady Gaga julkaisi eronsa jälkeen faneilleen mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseerasi Kinneyn kanssa. Nainen kertoi kuvatekstissä heidän olevan sielunkumppaneita. Eron syyksi kerrottiin, että molemmat halusivat pitää taukoa suhteesta ja keskittyä taiteen luomiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash