Mel B vilautti kameroiden edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa ja tekee pian paluun musiikkialalle.

Viikonloppuna Mel B osallistui aviomiehensä Stephen Belafonten kanssa Maxim Hot 100 Party -julkkisjuhliin Los Angelesissa. Hänen punainen huippuseksikäs punainen iltapukunsa oli kuin vaaran merkki, ja lopulta sen massiivinen halkio paljastikin kameroille sisältönsä. Samalla paljastui, että Mel B oli tällä kertaa pukenut iltapukunsa alle pikkuhousut.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash