Naiset jakavat alastonkuvia Trumpia vastaan äänestäville

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marraskuussa Yhdysvalloissa äänestetään siitä kuka seuraava Yhdysvaltain presidentti tulee olemaan. Donald Trumpia vastaan olevat äänestäjät ovat alkaneet huolestumaan siitä mahdollisuudesta, että Trump tulisi valituksi.

Naiset ovat ottaneet nyt entistä järeämmät aseet käyttöön alastonkuvien muodossa. Jessica Rabbit -nimellä toimiva nainen on käynnistänyt kampanjan, jossa kaikki Trumpia vastaan äänestävät saavat lahjaksi alastonkuvia. Tramps against Trumps -kampanjan tarkoitus on saada nuoret ihmiset äänestämään sillä houkuttimella, että sen jälkeen heille lähetetään alastonkuvia.

Jessica Rabbit kertoi Dazed-sivustolle, että kaikki alastonkuvia ottavat ja lähettävät ovat seksityöläisiä. Rabbitin mukaan heidän saamansa palaute on ollut todella uskomatonta ja kannustavaa. Trumpin kannattajat ovat tietenkin pitäneet kampanjaa törkeänä, mutta se Rabbitia on lähinnä huvittanut ja motivoinut jatkamaan.