Mitä ihmettä? Gene Simmonsin muodokas tytär unohti pukea paidan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

KISS-yhtyeen tähti Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär Sophie Tweed-Simmons on päätynyt jo useita kertoja paparazzikuviin, mutta nyt muodokas kaunotar on aloittanut virallisesti malliuran. Julkkisperheen tytär on viime aikoina nähty usein vähäpukeisena.

Eilen Sophie osallistui 2016 Maxim Hot 100 Party -tapahtumaan Hollywood Palladiumissa monien muiden julkkistähtien tavoin. Hänen asunsa ei kuitenkaan aivan tavoittanut muiden kaunotarten tyyliä, sillä Simmons näytti ainoastaan unohtaneen paitansa kotiin.

Sophie Tweed-Simmons on realitytähti, joka on KISS-basisti Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär. Laulajana uraa aloitteleva Sophie on nähty perheen elämästä kertovan realitysarjan lisäksi X Factor -laulukilpailussa, jossa hän pääsi jatkoon Adelen Make You Feel My Love -kappaleella.

KISS-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut jo 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash