Tässä vasta kissanpäivät – näin rennosti kuntosalilla kannattaa ottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat rakastavat erilaisia laatikoita koloja, joihin ne voivat käpertyä pienelle kerälle, lämmitellä ja tuntea olonsa turvalliseksi. Nyt videolle on kuvattu kissaa, joka on ottanut todella huvittavan asennon korissa.

AbleToReach on julkaissut hauskan videon YouTube-kanavallaan, jossa kissalla on ihmisille todella tuttu asento. Kissa makoilee vuorellisessa korissa todella rennosti nojaamalla korin kulmaan ja roikottamalla kumpaakin tassuaan korin reunalla.

Kuvaaja nauraa videolla eikä ihme, sillä näky on varmasti ollut todella yllättävä. Hauska yksityiskohta on myös se, että kissa näyttäisi olevan jonkinlaisen kuntoilupaikan lattialla ottamassa rennosti, koska kissan vieressä on käsipainoja. Tätä kissaa ei kuntoilu voisi vähempää kiinnostaa.