Tutkija purki 222 623 heavykappaletta – tässä yleisimmät sanat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkija halusi selvittää mitkä sanat ovat metallimusiikissa kaikkein suosituimpia ja millaisia sanoja kyseisessä musiikkilajissa ei käytetä juuri lainkaan. Hän alkoi analysoimaan sanoituksia DarkLyrics.com-sivustolta, joka on verkosta löytyvä maailman suurin metallimusiikin sanastoarkisto.

Tutkija analysoi Gizmodo-sivuston mukaan yhteensä 7.634 metallimusiikkia soittavan yhtyeen 222.623 kappaleen lyriikat. Sanoitusten avulla tutkija sai selville mitkä ovat 10 käytetyintä ja vähiten käytettyä sanaa metallimusiikin lyriikoissa.

10 käytetyintä sanaa:

1. burn

2. cries

3. veins

4. eternity

5. breathe

6. beast

7. gonna

8. demons

9. ashes

10. soul

10 vähiten käytettyä sanaa:

1. particularly

2. indicated

3. secretary

4. committee

5. university

6. relatively

7. noted

8. approximately

9. chairman

10. employees