Tutkija purki 222 623 heavykappaletta – tässä yleisimmät sanat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkija halusi selvittää mitkä sanat ovat metallimusiikissa kaikkein suosituimpia ja millaisia sanoja kyseisessä musiikkilajissa ei käytetä juuri lainkaan. Hän alkoi analysoimaan sanoituksia DarkLyrics.com-sivustolta, joka on verkosta löytyvä maailman suurin metallimusiikin sanastoarkisto.

Tutkija analysoi Gizmodo-sivuston mukaan yhteensä 7.634 metallimusiikkia soittavan yhtyeen 222.623 kappaleen lyriikat. Sanoitusten avulla tutkija sai selville mitkä ovat 10 käytetyintä ja vähiten käytettyä sanaa metallimusiikin lyriikoissa.

10 käytetyintä sanaa:

1. burn2. cries3. veins4. eternity5. breathe6. beast7. gonna8. demons9. ashes10. soul

10 vähiten käytettyä sanaa:

1. particularly2. indicated3. secretary4. committee5. university6. relatively7. noted8. approximately9. chairman10. employees