Tutkija purki 222 623 heavykappaletta – tässä yleisimmät sanat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkija halusi selvittää mitkä sanat ovat metallimusiikissa kaikkein suosituimpia ja millaisia sanoja kyseisessä musiikkilajissa ei käytetä juuri lainkaan. Hän alkoi analysoimaan sanoituksia DarkLyrics.com-sivustolta, joka on verkosta löytyvä maailman suurin metallimusiikin sanastoarkisto.

Tutkija analysoi Gizmodo-sivuston mukaan yhteensä 7.634 metallimusiikkia soittavan yhtyeen 222.623 kappaleen lyriikat. Sanoitusten avulla tutkija sai selville mitkä ovat 10 käytetyintä ja vähiten käytettyä sanaa metallimusiikin lyriikoissa.

10 käytetyintä sanaa:

1. burn
2. cries
3. veins
4. eternity
5. breathe
6. beast
7. gonna
8. demons
9. ashes
10. soul

10 vähiten käytettyä sanaa:

1. particularly
2. indicated
3. secretary
4. committee
5. university
6. relatively
7. noted
8. approximately
9. chairman
10. employees

Uusimmat