Asianajajan mökki-ilmoitus Oikotiessä hämmentää – perhekuvat vahingossa mukana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen johtava asuntojen myyntisivusto Oikotie on esitellyt jo jonkin aikaa erästä kesämökkiä ilmoituksella, joka nousi jo heti julkaisunsa jälkeen hitiksi sosiaalisessa mediassa. Tavallisista ilmoituksista poiketen esittelykuvissa nimittäin poseeraa ilmeisesti asunnon myyjä, julkisuudesta tunnettu asianajaja.

Espoossa sijaitsevan 60 neliön kokoisen mökin sijaan päähuomion varastavat valokuvat sen myyjästä, joka poseeraa lähes jokaisessa kuvassa. Monet ovat luulleet ilmoitusta ja sen kuvia vitsiksi, mutta ilmoitus sijaitsee aivan normaalisti Oikotie-palvelussa, jossa se leviää parhaillaan vauhdikkaasti.

Eniten hämmennystä ovat aiheuttaneet esittelykuvien loppupäässä olevat otokset, joiden joukossa on esimerkiksi studiokuva asianajajasta, talvinen lomakuva hiihtoreissulta, perheen poseerauskuva sekä hyvin erikoiset pariskunta-poseeraukset, joissa asianajaja nähdään muun muassa käsiaseen ja miekan kanssa. Moni ilmoitusta sosiaalisessa mediassa kommentoinut on odottanut, että ylimääräiset kuvat poistetaan, mutta ainakaan toistaiseksi ne ovat vielä verkkopalvelussa.