Jennifer Aniston ilman meikkiä ja rintaliivejä – huokuu itsevarmuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood aiheuttaa naisille yleensä suuria paineita sen suhteen miltä heidän tulisi näyttää. Kaikki ikääntymisen merkit tulisi piilottaa ja ylimääräiset kilot laihduttaa. Näyttelijä Jennifer Aniston on saanut naisille asetetuista paineista tarpeekseen ja jättänyt meikkaamisen minimiin.

Jennifer Aniston kertoi Mirror-lehdelle, että hän on saanut aivan uudenlaista itsevarmuutta viime vuosina. Aiempi poikaystävä oli kertonut Anistonille aikoinaan, että hän näyttää kauniimmalta ilman meikkiä kuin meikin kanssa. Tällöin nainen ei ollut vielä uskonut silloista rakastaan, mutta tänä päivänä näyttelijätär rohkenee olla mielipiteen kanssa samoilla linjoilla.

47-vuotias Aniston viihtyy nykyään jopa paremmin ilman meikkiä kuin meikin kanssa. Hänen mukaansa on todella vapauttavaa ja ihanaa pystyä vain kuorimaan meikin kerryttämät ylimääräiset kerrokset iholta pois ja olla täysin omana itsenään. Aiemmin naisesta tuntui, että hän halusi piiloutua meikin antaman itsevarmuuden taakse. Nykyään Aniston ei enää tarvitse meikkiä suojakseen.

Splash
Splash