12 kauneusleikkauksen tulos: 21-vuotias Jennifer kuin nukke bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkaukset ovat muuttuneet parissa vuosikymmenessä melko normaaliksi toiminnaksi, ja niiden yleistyessä tulee joskus myös ylilyöntejä. Eräs niistä on brasilialainen Jennifer Pamplona, joka on nyt esitellyt hänen 12. kauneusleikkauksensa tuloksia uimarannalla.

Tuoreimmassa operaatiossa Jenniferiltä poistettiin kylkiluita, jotta hänen vyötärönsä ja uumansa olisivat kapeampia. Jennifer kertoi itse aiemmin haluavansa näyttää nukelta, ja siinä hänen operaationsa ovat kuvien perusteella onnistuneet hienosti.

21-vuotias Jennifer Pamplona näyttää nykyisin kuin elävältä nukelta, ja on kotimaassaan saanut jo lempinimen Ihmis-Susi, jossa Susi tosin tarkoittaa perinteistä paikallista nukkea. Samalla hänestä on tullut kotimaassaan kohuttu julkkis, jota vihataan ja rakastetaan. Hän avioitui taannoin samanhenkisen miehen kanssa, joka leikkeli itsestään miespuolista nukkea. Mies kuitenkin kuoli viime vuonna syöpään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash